novetats

N O V E T A T S 2010

Campionat Catalunya Aleví

El Club Patins Bordeta una altra vegada entre els millors de Catalunya. Aquesta afirmació be donada pel fet de que aquest passat cap de setmana 18 i 19 de setembre el resultat obtingut per la nostra Entitat ha estat excel·lent a l’haver obtingut el Sub-campionat de la modalitat femenina, en el darrer Campionat de Catalunya de patinatge artístic de la Categoria Aleví, el qual es va desenvolupar al pavelló del Club Natació Reus Ploms.

 

Pòdium Aleví

L’Ariadna i l’Elisabeth

El Club Patins Bordeta hi participava de la ma de la nostra representat Ariadna Milara Andrés, la qual el diumenge va poder millorar el resultat obtingut la tarda del dissabte en que anava en cinquena posició, després d’uns salts i cabrioles molt ben executats va remuntar fins a col·locar-se en la segona posició de la classificació general.

Amb aquest resultat es veu clarament la seva millora aquesta temporada, guiada en tot moment per la nostra entrenadora Elisabeth Mas, i li dona esperances de fer un bon paper al proper Campionat d’Espanya que es celebrarà els dies 29 i 30 d’octubre a la pista gallega del C.P. Covelo

  

Principal

Història

Novetats

Currículum

Fotografies

Nostra gent

Links