Historia

HISTÒRIA DEL CLUB PATINS BORDETA

 

El nostre Club va sorgir a l'any 1982, d'un grup d'amics que, comptant en que al barri ja hi havia uns quants nens i nenes que patinaven al col·legi de les Carmelites i aprofitant que s'estava construint el polisportiu que ara tenim, vam pensar que podrien tenir mes continuïtat en aquesta disciplina esportiva.

Practicar el patinatge al polisportiu, suposava millors possibilitats tant de qualitat com d'hores d'entrenament per a poder competir amb d'altres clubs de la província. Així que no vàrem trigar gaire a incorporar-nos a les competicions provincials. Més tard vam anar integrant-nos a les competicions Catalanes i Espanyoles, amb la qual cosa vàrem donar a conèixer el nom de Bordeta per tots els racons del país i desprès a l'estranger.

Durant aquest anys, el Club ha passat obstacles i situacions, a voltes de difícil superació, però gràcies a la bona entesa entre els membres i el treball incansable tant de la Junta com de les Entrenadores, s'han pogut superar i així podem dir que ara per ara, el Club Patins Bordeta té una salut molt bona, encara que mai manquen petits problemes, que poc a poc anem superant.

Avui en dia som un Club respectat en tots els àmbits tan l'esportiu com a nivell de la gent que treballa per poder tirar endavant aquest esport. Aquest reconeixement ve donat pel fet que tenim patinadores colocades en casi totes les categories, tant d'Iniciació com de Competicions, i que a nivell de Club ens presentem a les diferents competicions que es van celebrant; Festival Provincial de Clubs i Campionat de Shows, deixant sempre la nostra senyera ben alta .

Des de aquí us voldríem convidar a practicar aquest esport, que juntament amb l'atletisme es considerat el més complert, donat que afavoreix l'equilibri, l'expressió corporal, la potència física i ajuda a la formació com a personal dels nens i nenes, que ja des de petits s'acostumen a posar-se unes fites i a superar uns exàmens que el dia de demar els serviran per afrontar la vida amb decisió.

Principal

Història

Novetats

Currículum

Fotografies

Nostra gent

Links